2021-04-09 07:43:45• hírek • Blikk.hu

Az ünnepnapok is elmaradnak Grófoéknál édesapja halála óta

Nem múló szomorúság ül a Grófo család tagjainak lelkén, még az oly kedvelt ünnepnapok is elmaradnak a gyász terhe miatt. Karácsony előtt ragadta el a koronavírus a mulatószenész édesapját, Nagy Grófót (†49 ), aki feleségét, két fiát és unokáit hagyta maga mögött. Nemrég múlt el húsvét, a feltámadás ünnepe, de a családtagok csak könnyes szemmel emlékeztek, a megszokott nagy mulatság elmaradt. Grófo elárulta, most egy darabig biztosan nincs semmilyen buli, sőt, a családi ünnepek is elmaradnak, az életük végérvényesen megváltozott.

– Semmi nem lesz már a régi soha többé – mondta lapunknak szomorúan Kis Grófo (28). – Amióta édesapám elment, gyászba borult a szívünk, nincs kedvünk ünnepelni. A húsvét nálunk eddig olyan volt, mint a karácsony, de az idei nagyon szomorúan telt. Ezelőtt reggel mindig útra keltünk, először édesapámmal találkoztunk, meglátogattuk a többi rokont, aztán ebédre visszamentünk édesapámékhoz és vacsorára is. A gyerekek kérdezték, hogy most miért nem megyünk, de nagyon nem akartam belemenni, csak annyit mondtam, a járvány miatt egyébként is itthon maradtunk volna. Próbáljuk a kicsikre nem rátenni a terhet, ők itthon meglocsolták a húgukat és az édesanyjukat, nekünk viszont szomorú volt az ünnep.


Bár az énekes szinte új műfajt teremtett az úgynevezett „mulatásival”, és a neve ezzel, valamint a Buli báró című dalával is egybeforrt, most gondolni sem tud a vigasságra, holott a roma hagyományok is azt diktálnák, hogy együtt, vidáman üljék meg a nagy eseményeket, jókat egyenek, igyanak és énekeljenek együtt, ám Grófo úgy meséli, erről most szó sem lehet, hiszen a kedvüket beárnyékolja a gyász.


– Fáj a szívünk, a gyerekek születésnapját leszámítva nem üljük meg az ünnepeket. Az én és öcsém, Gyémi születésnapját sem, úgy legalábbis biztosan nem, ahogy eddig. Senkinek sem lenne jó kedve, folyton édesapánkra gondolunk, aki nagyon hiányzik az egész családnak. Ez a gyász örökké tart – jelentette ki a zenész.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: